11 apr 2018 09:35

11 apr 2018 09:35

Ny ordförande i SAK

FRÅN LÄSARNA

Jan Gustafson har varit ordförande i tolv år för Skövde Allmänna Konstförening, men vid årsmötet den 5 april lämnade han över till vice ordförande Nicolas Krizan. Jan slutar av åldersskäl, han fyller 79 år i sommar. Han lämnar dock inte styrelsen helt utan är kvar ett år till som ersättare.

Jan Gustafson har satt stor prägel på Skövde Allmänna Konstförening, SAK, och bland annat arrangerat utställningar men framförallt har han inspirerat styrelsen till att ordna många resor både i Sverige och utomlands samt besök hos konstnärer.

Jan Gustafson har varit ordförande i tolv år för Skövde Allmänna Konstförening, men vid årsmötet den 5 april lämnade han över till vice ordförande Nicolas Krizan. Jan slutar av åldersskäl, han fyller 79 år i sommar. Han lämnar dock inte styrelsen helt utan är kvar ett år till som ersättare.

Jan Gustafson har satt stor prägel på Skövde Allmänna Konstförening, SAK, och bland annat arrangerat utställningar men framförallt har han inspirerat styrelsen till att ordna många resor både i Sverige och utomlands samt besök hos konstnärer.