11 jun 2018 09:40

11 jun 2018 09:40

Berättade om strapatsrika resor

FRÅN LÄSARNA

Vid SPF Seniorerna Karlsborgsbygdens månadsträff den 30 maj fick vi lyssna på Peter Högberg som berättade om strapatsrika resor runt om i världen.

I tv-programmet ”Det stora äventyret” var Peter med och organiserade hela äventyret och såg till att det fanns beredskap för allt. I det stora äventyret säsong 2 tävlade de i Argentina, Nepal och Kenya. Ett antal elitidrottsmän släpptes ner från en helikopter på avlägsna platser i olika miljöer som berg, savann och sumpmark där de mötte olika faror som de måste övervinna för att nå det eftertraktade målet ”Civilisationen”.

En intressant månadsträff som avslutades på sedvanligt sätt med kaffe, lotterier och information.

Vid SPF Seniorerna Karlsborgsbygdens månadsträff den 30 maj fick vi lyssna på Peter Högberg som berättade om strapatsrika resor runt om i världen.

I tv-programmet ”Det stora äventyret” var Peter med och organiserade hela äventyret och såg till att det fanns beredskap för allt. I det stora äventyret säsong 2 tävlade de i Argentina, Nepal och Kenya. Ett antal elitidrottsmän släpptes ner från en helikopter på avlägsna platser i olika miljöer som berg, savann och sumpmark där de mötte olika faror som de måste övervinna för att nå det eftertraktade målet ”Civilisationen”.

En intressant månadsträff som avslutades på sedvanligt sätt med kaffe, lotterier och information.