11 jun 2018 11:51

11 jun 2018 11:51

Munskänkarna avslutade med grillfest

FRÅN LÄSARNA

Det var precis fullsatt på restaurang Strand när Munskänkarnas medlemmar avslutade terminen med en grillfest i det vackra vädret. Hjo Matstudio och Event grillade både kött och det vegetariska alternativet oumph. Till detta avsmakades fyra olika viner. Först utan mat och sedan till maten. Upplevelsen av att vinets smakämnen genomgick en markant förvandling beroende på matens kryddning, fick deltagarna att livligt diskutera tycke och smak. Precis det som är Munskänkarnas filosofi. Testa, lär och upplev något du kanske inte skulle provat annars.

Hösten inleds med en provning av spanska viner under ledning av Christer Pernstam.

Det var precis fullsatt på restaurang Strand när Munskänkarnas medlemmar avslutade terminen med en grillfest i det vackra vädret. Hjo Matstudio och Event grillade både kött och det vegetariska alternativet oumph. Till detta avsmakades fyra olika viner. Först utan mat och sedan till maten. Upplevelsen av att vinets smakämnen genomgick en markant förvandling beroende på matens kryddning, fick deltagarna att livligt diskutera tycke och smak. Precis det som är Munskänkarnas filosofi. Testa, lär och upplev något du kanske inte skulle provat annars.

Hösten inleds med en provning av spanska viner under ledning av Christer Pernstam.