11 jun 2018 11:49

11 jun 2018 11:49

Säsongsavslutning för 1-mila

FRÅN LÄSARNA

Säsongsavslutningen från Hagelbergs bygdegård i Tåstorp utanför Skövde fick 98 deltagare trots det fortsatta mycket varma och soliga vädret. Men banan gick till stor del i skogsområden och vätskekontroller fanns på två ställen utmed sträckningen. För de som gick 5 km fanns vätska en gång. Och efter vandringen fanns vatten för alla, dessutom serverades kaffe, goda smörgåsar och pajer. Deltagarna var nöjda med vandringen och funderade på vad de ska göra nästa söndag utan 1-mila. Efter starttidens slut kl 10.00 drogs, förutom dagens vinster, två vandringsresor till Nyköping i augusti. Vinnare blev Gunnel Johansson och Per-Åke Lindkvist, båda har varit med och vandrat i många år.

Dagsvinster: Monalie Nilsson, Malin Johansson, Inga-Lill Sjöholm, Meg Jellinek, Gunnar Wilhelmsson, Marie Thorsell, Maria Persson och Anita Sundberg.

Säsongsavslutningen från Hagelbergs bygdegård i Tåstorp utanför Skövde fick 98 deltagare trots det fortsatta mycket varma och soliga vädret. Men banan gick till stor del i skogsområden och vätskekontroller fanns på två ställen utmed sträckningen. För de som gick 5 km fanns vätska en gång. Och efter vandringen fanns vatten för alla, dessutom serverades kaffe, goda smörgåsar och pajer. Deltagarna var nöjda med vandringen och funderade på vad de ska göra nästa söndag utan 1-mila. Efter starttidens slut kl 10.00 drogs, förutom dagens vinster, två vandringsresor till Nyköping i augusti. Vinnare blev Gunnel Johansson och Per-Åke Lindkvist, båda har varit med och vandrat i många år.

Dagsvinster: Monalie Nilsson, Malin Johansson, Inga-Lill Sjöholm, Meg Jellinek, Gunnar Wilhelmsson, Marie Thorsell, Maria Persson och Anita Sundberg.