12 jun 2018 11:47

12 jun 2018 11:47

Tibro SPF åt sillbord

FRÅN LÄSARNA

Tisdagen den 5 juni, en ljuvlig sommardag, med något lägre temperatur än de senaste veckorna, lockades drygt 200 medlemmar från Tibro SPF till Folkets Park för månadsmöte med sillbord.

Mötet startade som vanligt med lite information, bland annat om den trevliga gökottan, som ägde rum på Hökensås och för omväxlings skull hördes även göken detta år! Tibro SPF har dessutom varit arrangör av distriktsmästerskap i boule med hela 38 lag, 114 spelare och 17 olika klubbar från distriktet deltog. Från Tibro SPF deltog åtta lag.

Och så kom då det som alla väntat på – sillbord! Goda, fräscha sillar väntade vid bordet, uppblandat med färskpotatis, sallad, gubbröra och Janssons frestelse. Och man kunde till och med hitta köttbullar – allt i riklig mängd.

Under hela mötet visades ett bildspel med gamla Tibrobilder, som SPF fått låna från Tibro Fotoklubb och det blev gott om tid för gemytliga samtal, minnen och diskussioner med bordsgrannarna.

Tisdagen den 5 juni, en ljuvlig sommardag, med något lägre temperatur än de senaste veckorna, lockades drygt 200 medlemmar från Tibro SPF till Folkets Park för månadsmöte med sillbord.

Mötet startade som vanligt med lite information, bland annat om den trevliga gökottan, som ägde rum på Hökensås och för omväxlings skull hördes även göken detta år! Tibro SPF har dessutom varit arrangör av distriktsmästerskap i boule med hela 38 lag, 114 spelare och 17 olika klubbar från distriktet deltog. Från Tibro SPF deltog åtta lag.

Och så kom då det som alla väntat på – sillbord! Goda, fräscha sillar väntade vid bordet, uppblandat med färskpotatis, sallad, gubbröra och Janssons frestelse. Och man kunde till och med hitta köttbullar – allt i riklig mängd.

Under hela mötet visades ett bildspel med gamla Tibrobilder, som SPF fått låna från Tibro Fotoklubb och det blev gott om tid för gemytliga samtal, minnen och diskussioner med bordsgrannarna.