12 jun 2018 11:42

12 jun 2018 11:42

Utflykt på Billingen

FRÅN LÄSARNA

Norra Billings hembygdsförening anordnade på nationaldagen en utflykt på Billingen. Efter en lagom lång promenad nåddes målet, Sportstugan på kanten av berget. Där mötte Rune och Kerstin upp. De hade ordnat fram bord och stolar på altanen och dekorerat borden med flaggor och blommor dagen till ära. Tanken var att träffen skulle bli en grillkväll, men på grund av brandrisken fick istället matsäcken tas fram.

En vidunderlig utsikt mot Kinnekulle med Vänerns blänkande vattenspegel sågs i fjärran. Alla, inklusive gästande medlemmar från Väring-Locketorps hembygdsförening, satt och njöt av allt det fina i den underbara varma kvällen. Efter trivsamma samtal med varandra under flera timmar avslutades kvällen med dragning på lotter och information om slåttern på Törestorp den 19 juli.

Norra Billings hembygdsförening anordnade på nationaldagen en utflykt på Billingen. Efter en lagom lång promenad nåddes målet, Sportstugan på kanten av berget. Där mötte Rune och Kerstin upp. De hade ordnat fram bord och stolar på altanen och dekorerat borden med flaggor och blommor dagen till ära. Tanken var att träffen skulle bli en grillkväll, men på grund av brandrisken fick istället matsäcken tas fram.

En vidunderlig utsikt mot Kinnekulle med Vänerns blänkande vattenspegel sågs i fjärran. Alla, inklusive gästande medlemmar från Väring-Locketorps hembygdsförening, satt och njöt av allt det fina i den underbara varma kvällen. Efter trivsamma samtal med varandra under flera timmar avslutades kvällen med dragning på lotter och information om slåttern på Törestorp den 19 juli.