13 jun 2018 11:45

13 jun 2018 11:45

Gökotta i Faledreven

FRÅN LÄSARNA

Klockan 07.00 samlades morgonpigga pensionärer från Stenstorps PRO-förening för avfärd till Kristi Annas stuga i Faledreven där vi hade gökotta. Vi började med en tipspromenad i det soliga vädret och sedan blev det medhavd fika som konsumerades med välbehag. Hans Köllner hade med sig dragspelet så vi sjöng fina vårsånger till dragspelsmusik och fågelsång. Resultatet av tipspromenaden redovisades. Som avslutning sjöngs nationalsången.

Klockan 07.00 samlades morgonpigga pensionärer från Stenstorps PRO-förening för avfärd till Kristi Annas stuga i Faledreven där vi hade gökotta. Vi började med en tipspromenad i det soliga vädret och sedan blev det medhavd fika som konsumerades med välbehag. Hans Köllner hade med sig dragspelet så vi sjöng fina vårsånger till dragspelsmusik och fågelsång. Resultatet av tipspromenaden redovisades. Som avslutning sjöngs nationalsången.