13 jun 2018 11:46

13 jun 2018 11:46

Klasskamrater träffades efter 60 år

FRÅN LÄSARNA

Det har varit återträff för klasskamrater från Vilske-Kleva, Gökhem, Odensberg och Marka, som började i Marka småskola 1958. 15 kom och träffen inleddes med fika i Vilske-Kleva Missionshus. En rejäl fika som tre töser i klassen ordnade, Gun, Gun-Britt och Ann-Kristin. Därefter besöktes Wallanders Nostalgimuseum, med bl.a. en gammal skolsal, som väckte minnen. Sedan avslutades träffen med lunch hos Löfwings i Hornborga.

Det har varit återträff för klasskamrater från Vilske-Kleva, Gökhem, Odensberg och Marka, som började i Marka småskola 1958. 15 kom och träffen inleddes med fika i Vilske-Kleva Missionshus. En rejäl fika som tre töser i klassen ordnade, Gun, Gun-Britt och Ann-Kristin. Därefter besöktes Wallanders Nostalgimuseum, med bl.a. en gammal skolsal, som väckte minnen. Sedan avslutades träffen med lunch hos Löfwings i Hornborga.