13 jun 2018 11:48

13 jun 2018 11:48

Våravslutning med sillsexa

FRÅN LÄSARNA

Den 8 juni hade PRO Timmersdala våravslutning med sillsexa. Ordförande Gösta Andersson kunde hälsa ett 70-tal medlemmar välkomna samt dagens underhållare, Hugo Ljungkvist från Götene 16 år. Mötet började med information om studier samt resor och studiecirklar, även reklam för vår förslagslåda. Därefter intogs sill och potatis som alltid smakar lika gott. Så var det dags för Hugo Ljungkvist att äntra scenen, han underhöll oss med egenskrivna låtar samt musik från 50–60-tal och Sven Ingvars samt Ted Gärdestad och rock'n'roll. Det blev stående ovationer och extranummer som avslutning.

Som brukligt avslutades dagen med kaffe och kaka samt lottdragning, varpå ordförande Gösta Andersson tackade alla och önskade en trevlig sommar.

Den 8 juni hade PRO Timmersdala våravslutning med sillsexa. Ordförande Gösta Andersson kunde hälsa ett 70-tal medlemmar välkomna samt dagens underhållare, Hugo Ljungkvist från Götene 16 år. Mötet började med information om studier samt resor och studiecirklar, även reklam för vår förslagslåda. Därefter intogs sill och potatis som alltid smakar lika gott. Så var det dags för Hugo Ljungkvist att äntra scenen, han underhöll oss med egenskrivna låtar samt musik från 50–60-tal och Sven Ingvars samt Ted Gärdestad och rock'n'roll. Det blev stående ovationer och extranummer som avslutning.

Som brukligt avslutades dagen med kaffe och kaka samt lottdragning, varpå ordförande Gösta Andersson tackade alla och önskade en trevlig sommar.