14 jun 2018 11:54

14 jun 2018 11:54

PRO Skultorp på utflykt

FRÅN LÄSARNA

PRO Skultorp hade en utflykt till Hornborgasjön och Fågeludden en eftermiddag i förra veckan. Vi promenerade först ut till Padogen och fick njuta av flera fågelarter, en del med sina ungar, samt fläktande skön vind längst ut.

Vi var också inne i Naturum där man kunde ta del av utställningen om Hornborgasjöns historia, fåglarna och naturvärden. En film fanns att tillgå för den som var intresserad. En barnhörna var fint inredd och en utställning av fåglar i trä gjorda av en träsnidare från Skövde, fanns att se samt till försäljning. Fyra våningar upp kunde vi gå runt och se bergen Billingen, Mösseberg och Kinnekulle och givetvis hela Hornborgasjön.

Innan deltagarna skildes åt blev det gemensam fika på Café Doppingen och en trevlig eftermiddag var sedan till ända.

PRO Skultorp hade en utflykt till Hornborgasjön och Fågeludden en eftermiddag i förra veckan. Vi promenerade först ut till Padogen och fick njuta av flera fågelarter, en del med sina ungar, samt fläktande skön vind längst ut.

Vi var också inne i Naturum där man kunde ta del av utställningen om Hornborgasjöns historia, fåglarna och naturvärden. En film fanns att tillgå för den som var intresserad. En barnhörna var fint inredd och en utställning av fåglar i trä gjorda av en träsnidare från Skövde, fanns att se samt till försäljning. Fyra våningar upp kunde vi gå runt och se bergen Billingen, Mösseberg och Kinnekulle och givetvis hela Hornborgasjön.

Innan deltagarna skildes åt blev det gemensam fika på Café Doppingen och en trevlig eftermiddag var sedan till ända.