26 jun 2018 11:36

26 jun 2018 11:36

Midsommarfirande i Skultorp

FRÅN LÄSARNA

Ett högt tempo, stor publik och glada miner kännetecknade Skultorps Hembygdsförenings midsommarfirande. Bra samarbete mellan vuxna och barn gjorde att stången kunde kläs snabbt och sedan hivas upp mot himlen av starka grabbar. Trubaduren Mark Gunnardo, som spelar allt mellan ringlekar till hårdrock hade högt tempo, Ann-Marie Larsson, rutinerad lekledare fick snabbt till flera stora ringar, vilket gjorde att alla fick utrymme att agera och skicka många ”raketer” mot den lite gråa himlen. Många slog sig ned vid borden och tog en fika, andra hade picknick i gröngräset eller prövade lyckan vid lotteriboden. En lyckad eftermiddag för hela familjen!

Ett högt tempo, stor publik och glada miner kännetecknade Skultorps Hembygdsförenings midsommarfirande. Bra samarbete mellan vuxna och barn gjorde att stången kunde kläs snabbt och sedan hivas upp mot himlen av starka grabbar. Trubaduren Mark Gunnardo, som spelar allt mellan ringlekar till hårdrock hade högt tempo, Ann-Marie Larsson, rutinerad lekledare fick snabbt till flera stora ringar, vilket gjorde att alla fick utrymme att agera och skicka många ”raketer” mot den lite gråa himlen. Många slog sig ned vid borden och tog en fika, andra hade picknick i gröngräset eller prövade lyckan vid lotteriboden. En lyckad eftermiddag för hela familjen!