29 jun 2018 11:43

29 jun 2018 12:48

PRO Skultorp hade sommarträff

FRÅN LÄSARNA

Årets sommarträff för PRO Skultorp var i ”Allas hus” i Borgunda som är den gamla ombyggda skolan i byn. Vi fick lyssna till Anders Schönborg som informerade om hur Borgunda bygdegårdsförening hade tagit över byggnaden och moderniserat denna. Vi intog därefter sommarmat som köksgruppen tillagat, den var mycket välsmakande och förstås uppskattad.

För underhållningen svarade Lars-Eric och Johan Frendberg från Trollhättan. De framförde låtar från 1950- 60- 70- och 80-talet, även från 1920-talet, både visor, schlagers och rocklåtar, mycket medryckande, vi sjöng med i en hel del låtar och stämningen var på topp. Efter några extralåtar avtackades de båda med ”Skultorpsförkläde” och applåder.

Därefter var det dags för jordgubbar, grädde, hembakt god kaka och kaffe. Styrelsen framförde en kort information, bl.a. att skriva på listan för höjd allmän pension, vår resa, studiebesök i augusti i Varnhem och en titt på bordet med olika andra informationer. Köksgruppen hade ordnat med ett lotteri, där fina priser utdelades till vinnarna. Dagens personal avtackades för det goda som vi fått njuta av och nästa träff är i augusti. Ordföranden önskade alla en skön fortsatt sommar och blev själv av en medlem önskad detsamma. Vi konstaterade att det gick lika bra att träffas i grannsocknen som i Skultorp!

 

För underhållningen svarade Lars-Eric och Johan Frendberg från Trollhättan. De framförde låtar från 1950- 60- 70- och 80-talet, även från 1920-talet, både visor, schlagers och rocklåtar, mycket medryckande, vi sjöng med i en hel del låtar och stämningen var på topp. Efter några extralåtar avtackades de båda med ”Skultorpsförkläde” och applåder.

Därefter var det dags för jordgubbar, grädde, hembakt god kaka och kaffe. Styrelsen framförde en kort information, bl.a. att skriva på listan för höjd allmän pension, vår resa, studiebesök i augusti i Varnhem och en titt på bordet med olika andra informationer. Köksgruppen hade ordnat med ett lotteri, där fina priser utdelades till vinnarna. Dagens personal avtackades för det goda som vi fått njuta av och nästa träff är i augusti. Ordföranden önskade alla en skön fortsatt sommar och blev själv av en medlem önskad detsamma. Vi konstaterade att det gick lika bra att träffas i grannsocknen som i Skultorp!