10 jul 2018 09:54

10 jul 2018 09:54

Flera träffar för Väringbygdens seniorer

FRÅN LÄSARNA

Väringbygdens seniorer har träffats några gånger innan ”sommaruppehållet”, bland annat vid Vakällan i Dagstorp. Denna morgon var det strålande väder och när alla var på plats togs en härlig promenad där medlemmen Einar Johansson berättade om platsen och dess historia. Medhavd fika intogs vid Solvistet och göken hörde av sig med några ko-ko. Medlemmarna Sigvard, Elsie och Siw bjöd på sång och musik. Sångblad delades ut och alla stämde in i fina sånger.

Vid Snapen i Mariestad hölls sommarmötet och där gick alla en promenad med kluriga frågor och många vinnare. Medlemmen Göran Nyström hade satt ihop ett uppskattat musikfrågeprogram där medlemmarna fick lyssna på gamla låtar samt svara på de olika frågorna. God samvaro med god fika avslutade eftermiddagen.

Boulen vid Värings boulebana håller bouleverksamheten igång hela sommaren. Här träffas medlemmarna varje tisdag mellan klockan 10–12. Skönt att spela och trevlig samvaro där medhavd fika smakar gott mellan spelen.

Väringbygdens seniorer har träffats några gånger innan ”sommaruppehållet”, bland annat vid Vakällan i Dagstorp. Denna morgon var det strålande väder och när alla var på plats togs en härlig promenad där medlemmen Einar Johansson berättade om platsen och dess historia. Medhavd fika intogs vid Solvistet och göken hörde av sig med några ko-ko. Medlemmarna Sigvard, Elsie och Siw bjöd på sång och musik. Sångblad delades ut och alla stämde in i fina sånger.

Vid Snapen i Mariestad hölls sommarmötet och där gick alla en promenad med kluriga frågor och många vinnare. Medlemmen Göran Nyström hade satt ihop ett uppskattat musikfrågeprogram där medlemmarna fick lyssna på gamla låtar samt svara på de olika frågorna. God samvaro med god fika avslutade eftermiddagen.

Boulen vid Värings boulebana håller bouleverksamheten igång hela sommaren. Här träffas medlemmarna varje tisdag mellan klockan 10–12. Skönt att spela och trevlig samvaro där medhavd fika smakar gott mellan spelen.