10 jul 2018 09:51

10 jul 2018 09:51

Spelmanskväll i Varola

FRÅN LÄSARNA

I fredags samlades ett 90-tal personer i Varolas hembygdsgård. Det var spelmanskväll. Monica Svensson höll i trådarna. Roland Låstberg startade upp med ett allspel, därefter följde ett antal spelemän, solister, diktläsare och historieberättare. En fikapaus fanns förstås med i programmet och det kalla citronvattnet som fanns att tillgå hela kvällen var uppskattat av både publik och underhållare denna riktigt varma sommarkväll. Varola/Vretens hembygdsförening stod för arrangemanget.

I fredags samlades ett 90-tal personer i Varolas hembygdsgård. Det var spelmanskväll. Monica Svensson höll i trådarna. Roland Låstberg startade upp med ett allspel, därefter följde ett antal spelemän, solister, diktläsare och historieberättare. En fikapaus fanns förstås med i programmet och det kalla citronvattnet som fanns att tillgå hela kvällen var uppskattat av både publik och underhållare denna riktigt varma sommarkväll. Varola/Vretens hembygdsförening stod för arrangemanget.