10 jul 2018 09:52

10 jul 2018 09:52

Strokeföreningen hade sommarfest

FRÅN LÄSARNA

Trevlig gemenskap hade Skaraborgs Strokeförening den 5 juli i Dimbo. Närmare bestämt i Dimmehus med dess vackra omgivning. Det bjöds bland annat på sill, potatis och jordgubbar. Göte Johansson hälsade de 50 närvarande välkomna och läste en dikt inledningsvis. Han sjöng även den ständigt återkommande populära visan från filmen Emil i Lönneberga ”Jag är en fattig bondräng” som blivit en signaturmelodi för föreningen. Det fina vädret bidrog säkert till en mycket lyckad fest, alla verkade trivas förträffligt!

När alla smakat på allt det goda och var nöjda avslutades det hela med kaffe och ett lotteri. Gunnar Hedberg tackade alla som kommit och önskade en skön sommar. En eloge gavs också till arrangörsstaben för det fina arbete som de lagt ner!

Trevlig gemenskap hade Skaraborgs Strokeförening den 5 juli i Dimbo. Närmare bestämt i Dimmehus med dess vackra omgivning. Det bjöds bland annat på sill, potatis och jordgubbar. Göte Johansson hälsade de 50 närvarande välkomna och läste en dikt inledningsvis. Han sjöng även den ständigt återkommande populära visan från filmen Emil i Lönneberga ”Jag är en fattig bondräng” som blivit en signaturmelodi för föreningen. Det fina vädret bidrog säkert till en mycket lyckad fest, alla verkade trivas förträffligt!

När alla smakat på allt det goda och var nöjda avslutades det hela med kaffe och ett lotteri. Gunnar Hedberg tackade alla som kommit och önskade en skön sommar. En eloge gavs också till arrangörsstaben för det fina arbete som de lagt ner!