10 jul 2018 09:53

10 jul 2018 09:53

Vandringsklubben tränade inför resa

FRÅN LÄSARNA

På söndagen ordnade BF Billingens Vandringsklubb en träningsvandring för deltagarna i vandringsresan till Nyköping den 6 augusti. Vandringen startade från Björstorps gård i Säter och gick sedan vidare upp mot Vallersjön. Där gick en del vidare upp till Gråmur och en del gick fram mot sjön där det var skönt att ta en rast vid sjökanten. De som gick den långa banan tog sin rast vid Gråmur och beundrade den fina utsikten där. Alla samlades så småningom åter vid Björstorps gård efter en fin vandring i härligt väder.

På söndagen ordnade BF Billingens Vandringsklubb en träningsvandring för deltagarna i vandringsresan till Nyköping den 6 augusti. Vandringen startade från Björstorps gård i Säter och gick sedan vidare upp mot Vallersjön. Där gick en del vidare upp till Gråmur och en del gick fram mot sjön där det var skönt att ta en rast vid sjökanten. De som gick den långa banan tog sin rast vid Gråmur och beundrade den fina utsikten där. Alla samlades så småningom åter vid Björstorps gård efter en fin vandring i härligt väder.