10 jul 2018 09:54

10 jul 2018 09:54

Värsås-Varola Pensionärsförening på resa

FRÅN LÄSARNA

Värsås-Varola Pensionärsförening har varit ute på en tvådagarsresa med buss. Första stoppet var Tångeråsa bygdeförening där vi besökte den fina träkyrkan och serverades kaffe och smörgås. Framme i Örebro besökte vi Svampen med fin utsikt och lunch serverades i restaurangen. Efteråt åkte vi Hjälmaren runt med stopp för fika vid Hjälmargården. Efter en händelserik dag övernattade vi på hotell i Örebro med middag på kvällen.

Dag två inleddes med en guidad rundtur i Örebro. Efteråt en tretimmars båttur på Hjälmaren med lunch. Sedan åkte vi till Kumla och besökte den fina anläggningen Sjömarkens Växthus. Under hemfärden stannade vi till i Laxå för smörgåsfika. Resekommittén, Helena, Göte, Gun och Bengt, tackades för en mycket uppskattad, trevlig och innehållsrik resa och de fick tillsammans med chauffören Eva varma applåder.

Värsås-Varola Pensionärsförening har varit ute på en tvådagarsresa med buss. Första stoppet var Tångeråsa bygdeförening där vi besökte den fina träkyrkan och serverades kaffe och smörgås. Framme i Örebro besökte vi Svampen med fin utsikt och lunch serverades i restaurangen. Efteråt åkte vi Hjälmaren runt med stopp för fika vid Hjälmargården. Efter en händelserik dag övernattade vi på hotell i Örebro med middag på kvällen.

Dag två inleddes med en guidad rundtur i Örebro. Efteråt en tretimmars båttur på Hjälmaren med lunch. Sedan åkte vi till Kumla och besökte den fina anläggningen Sjömarkens Växthus. Under hemfärden stannade vi till i Laxå för smörgåsfika. Resekommittén, Helena, Göte, Gun och Bengt, tackades för en mycket uppskattad, trevlig och innehållsrik resa och de fick tillsammans med chauffören Eva varma applåder.