11 jul 2018 13:08

11 jul 2018 14:26

Sillfest hos Stenstorps PRO

FRÅN LÄSARNA

Stenstorps PRO har haft sillfest i Björktunas samlingssal. Ordförande Kerstin Johansson hälsade 48 festsugna pensionärer välkomna.

Festen började med att musikern Gunnar Carlberg spelade gitarr och sjöng välkända melodier i cirka en timma. Därefter serverades sill med potatis och tillbehör. Mycket smakligt, och festkommittén som gjort ett bra arbete fick ett stort tack. Sedan underhöll Gunnar i ytterligare en timma med fina melodier innan jordgubbarna och grädden konsumerades med välbehag. Det var även dragning på årorna med fina vinster och kaffe med kaka. Ett klurigt quiz och mingel avslutade en mycket trevlig kväll. Nu blir det uppehåll under juli innan vi startar upp med två tipspromenader i augusti.

 

Festen började med att musikern Gunnar Carlberg spelade gitarr och sjöng välkända melodier i cirka en timma. Därefter serverades sill med potatis och tillbehör. Mycket smakligt, och festkommittén som gjort ett bra arbete fick ett stort tack. Sedan underhöll Gunnar i ytterligare en timma med fina melodier innan jordgubbarna och grädden konsumerades med välbehag. Det var även dragning på årorna med fina vinster och kaffe med kaka. Ett klurigt quiz och mingel avslutade en mycket trevlig kväll. Nu blir det uppehåll under juli innan vi startar upp med två tipspromenader i augusti.