10 sep 2018 11:43

10 sep 2018 11:57

HjärtLung på bussresa

FRÅN LÄSARNA

Föreningen HjärtLung har varit på sin årliga bussresa som i år gick till Askersund och Örebro.

Första stoppet var i Askersund och café Garvaregården som serverade en utsökt fralla och kaffe i vacker miljö. Vi gjorde också ett besök på Venus chokladbutik.

Resan gick vidare mot Örebro slott där vi togs emot av en trevlig och kunnig guide som tog med oss på en visning av slottet. Nästa stopp var Gamla Örebro café och konferens som serverade oss en god lunch. Mätta och belåtna åkte vi vidare mot Kumla och Skoindustrimuseet där vi fick se utställningen av gamla skor. Fortfarande tillverkas en del skor där. Sköllersta fabriksförsäljning besöktes och där hade vi möjlighet att köpa olika sorters korvar, vilket uppskattades av många.

Eftermiddagsfika intogs på hemvägen i det vackra höstvädret. Ett tack framfördes till vår duktiga chaufför Sebastian på Hellbergs buss som kört lugnt och skickligt samt till Aktivitetsgruppen som planerat resan. Nöjda men lite trötta var 33 resenärer åter hemma i Skövde efter en trevlig dag.

Första stoppet var i Askersund och café Garvaregården som serverade en utsökt fralla och kaffe i vacker miljö. Vi gjorde också ett besök på Venus chokladbutik.

Resan gick vidare mot Örebro slott där vi togs emot av en trevlig och kunnig guide som tog med oss på en visning av slottet. Nästa stopp var Gamla Örebro café och konferens som serverade oss en god lunch. Mätta och belåtna åkte vi vidare mot Kumla och Skoindustrimuseet där vi fick se utställningen av gamla skor. Fortfarande tillverkas en del skor där. Sköllersta fabriksförsäljning besöktes och där hade vi möjlighet att köpa olika sorters korvar, vilket uppskattades av många.

Eftermiddagsfika intogs på hemvägen i det vackra höstvädret. Ett tack framfördes till vår duktiga chaufför Sebastian på Hellbergs buss som kört lugnt och skickligt samt till Aktivitetsgruppen som planerat resan. Nöjda men lite trötta var 33 resenärer åter hemma i Skövde efter en trevlig dag.