26 mar 2014 16:30

23 jan 2015 15:28

Tung IFK-förlust i streckmötet

IFK Skövde lyckades inte förbättra sitt läge i kampen om att undvika kvalplats i handbollens elitserie. Förlust med 28-34 mot Drott i Halmstad innebär att allt kommer att avgöras i den sista omgången den 8 april.

IFK Skövde måste vinna mot Lugi i Lund, samtidigt som Ystads IF förlorar i Alingsås. Så är läget inför avgörandet.

Matchen mot Drott var jämn stora delar av första halvlek, men Drott ryckte direkt i andra halvlek, de gjorde 8–3 på de första sju minuterna och sedan hade aldrig Skövde kontakt utan förlusten blev klar. Läs kvällens liverapportering från matchen här:

IFK Skövde måste vinna mot Lugi i Lund, samtidigt som Ystads IF förlorar i Alingsås. Så är läget inför avgörandet.

Matchen mot Drott var jämn stora delar av första halvlek, men Drott ryckte direkt i andra halvlek, de gjorde 8–3 på de första sju minuterna och sedan hade aldrig Skövde kontakt utan förlusten blev klar. Läs kvällens liverapportering från matchen här: