30 jun 2014 15:58

23 jan 2015 15:28

SLA liverapporterade

Skövde AIK åkte på en mycket tung förlust borta mot Oddevold.

I 90:e minuten avgjorde Oddevold. Det såg länge ut att bli en heroisk poäng på Ramnersvallen för Skövde AIK, men laget fick åka hem utan.

Ledning i nionde minuten för hemmalaget utjämnades till 1–1 av Edin Hamidovic i 17:e. Helt fram till sista minuten av ordinarie matchtid höll sig det resultatet då Alexander Pettersson räddade tre poäng för sitt Oddevold.

I 90:e minuten avgjorde Oddevold. Det såg länge ut att bli en heroisk poäng på Ramnersvallen för Skövde AIK, men laget fick åka hem utan.

Ledning i nionde minuten för hemmalaget utjämnades till 1–1 av Edin Hamidovic i 17:e. Helt fram till sista minuten av ordinarie matchtid höll sig det resultatet då Alexander Pettersson räddade tre poäng för sitt Oddevold.

  • Johanna Drath