06 sep 2014 11:06

23 jan 2015 15:29

Sen brassekvittering räddade SAIK-poäng

Brassen Vandinho nickade in 2-2 när Skövde AIK mötte IFK Uddevalla. Ett resultat som inget av lagen var nöjd med efetrsom de ligger förankrat i botten av division 1-tabellen och risken att åka ur är stor.

Annars började det bra för SAIK. Bilos Yonakhir gav laget ledningen redan i andra minuten. Ett resultat som stod sig långt in i andra halvlek.

I matchminut 82 kvitterade Fredrik Brändén på nick efter hörna och matchminut 89 krutade Mahmoud Abed-Al-Mouti in 2-1 till sitt lag. Ett mål som kändes matchavgörande, men SAIK.s brasse Vandinho ville annat och han nickade in kvitteringen när mtchklockan stod på 95.

Oavgjort för SAIK som dock ligger kvar som jumbo i tabellen med Uddevalla en poäng före sig.

Annars började det bra för SAIK. Bilos Yonakhir gav laget ledningen redan i andra minuten. Ett resultat som stod sig långt in i andra halvlek.

I matchminut 82 kvitterade Fredrik Brändén på nick efter hörna och matchminut 89 krutade Mahmoud Abed-Al-Mouti in 2-1 till sitt lag. Ett mål som kändes matchavgörande, men SAIK.s brasse Vandinho ville annat och han nickade in kvitteringen när mtchklockan stod på 95.

Oavgjort för SAIK som dock ligger kvar som jumbo i tabellen med Uddevalla en poäng före sig.