28 sep 2014 12:00

23 jan 2015 15:29

Så var matchen

GÖTEBORG (SLA):Skövde AIK behövde en seger för att lyfta i tabellen men föll med 1-0 (0-0) mot Qviding på Valhalla IP i Göteborg.Qviding var det bättre laget och vann också helt rättvist matchen. Men SAIK-målvakten Mirza Kalijundzic räddade med tur och skicklighet kvar sitt lag i matchen många gånger om. På stopptid tvingades han till slut kapitulera och Qviding tog hand om de tre poängen.

Se matchrapportering nedan.

Se matchrapportering nedan.

Matchfakta

Division 1 södra:

QVIDING FIF-SKÖVDE AIK

1-0 (0-0)

Mål: 1-0 (90) Arvin Shojaee.

Varningar: Qviding: Joakim Hall, Anders Alö. Skövde AIK: Hanna Abraham.

Domare: Diako Behnam, Stockholm.

Publik: 127 personer.

Skövde AIK: Mirza Kalijundzic - Anton Vilstrup, Andreas Uusitalo, David Lager, David Lidholm – Bilos Yonakhir (Arbitrim Suljev in 76, In Rasmus Örqvist in 88), Jimmie Enqvist, Hanna Abraham, Sargon Abraham – Edin Hamidovic (Armend Suljev in 8), Vandinho,.