04 okt 2014 08:00

23 jan 2015 15:30

IFK Skövde FK klar seriesegrare!

IFK Skövde FK vinner serien och spelar i division 2 till våren. Detta efter seger med 3-1 i den sista seriematchen mot Alingsås på bortaplan. IFK hamnade i underläge i första halvlek och uppträdde nervöst. Ett läckert frisparksmål av Mårten Gustavsson i början av andra halvlek löste en del nervtråder. Sedan gjorde Joseph Muweke 2-1 och Arian Domi 3-1 strax efter. Då började det dofta division 2 lång väg runt laget. IFk höll undan och vann med 3-1. Eftersom Assyriska och IFK Falköping spelade 0-0 innebär det att Falköoping får kvala till tvåan.

Den sista omgången spelas klockan 14.00 på lördagen och du följer upplösningen i rutan här nedan.

Den sista omgången spelas klockan 14.00 på lördagen och du följer upplösningen i rutan här nedan.