30 nov 2014 13:14

23 jan 2015 15:30

Skövde IK vann klart

Skövde IK står med en skridsko i allettan, idag kan laget bli helt klart när IFK Arboga gästar Billngehov. SLA finns på plats och rapporterar direkt.

Med nio poäng kvar att spela om har SIK åtta ner till Borlänge på femte plats. Mycket talar alltså redan nu för att laget kommer spela i allettan efter jul, men för att bli helt klara behövs åtminstone två poäng idag, så länge Borlänge inte slår Tranås på bortais.

SLA finns på plats i Billingehov och rapporter fortlöpande från matchen som börjar 16.00.

Med nio poäng kvar att spela om har SIK åtta ner till Borlänge på femte plats. Mycket talar alltså redan nu för att laget kommer spela i allettan efter jul, men för att bli helt klara behövs åtminstone två poäng idag, så länge Borlänge inte slår Tranås på bortais.

SLA finns på plats i Billingehov och rapporter fortlöpande från matchen som börjar 16.00.