04 jan 2015 13:17

23 jan 2015 15:31

SIK tog första segern i allettan

Skövde IK jagade den första segern i allettan när man mötte Västervik hemma i den tredje omgången.
Det gick vägen när SIK inkasserade en 4-3-seger i Billingehov.

SIK har inlett spelet i allettan med förluster mot Pantern och Kristianstad. Laget behöver poäng och i eftermiddag kommer nästa chans att spräcka nollan i segerkolumnen. SIK möter Västervik i Billingehov och SLA finns på plats för att rapportera från matchen som börjar klockan 16.00.

Se SLA:s rapportering nedan.

SIK har inlett spelet i allettan med förluster mot Pantern och Kristianstad. Laget behöver poäng och i eftermiddag kommer nästa chans att spräcka nollan i segerkolumnen. SIK möter Västervik i Billingehov och SLA finns på plats för att rapportera från matchen som börjar klockan 16.00.

Se SLA:s rapportering nedan.