13 apr 2014 06:00

23 jan 2015 15:41

Ny salong har öppnat

De båda arbetskamraterna ville testa något nytt och när deras tidigare jobb gjorde nedskärningar satsade de på en egen skönhetssalong.

Susanne Fagerholm och Ellinor Palm träffades på Elos, där de tidigare jobbade, men båda hade målet att öppna ett eget företag. De började inspirera varandra till att öppna en egen salong tillsammans och sommaren 2013 slutade de båda

på Elos som då drog ned på sin personalstyrka.

Ganska direkt hittade de en ledig lokal på Vasagatan i Skövde där de öppnade sin salong den 25 januari. Susanne och Ellinor berättar att de har fått en bra start på sin verksamhet. Salongen håller på med hår och naglar då Susanne är frisör och Ellinor nagelterapeut men hon gör även fransförlängningar. Förutom det så tillverkar Ellinor också tavlor och smycken som de säljer.

– Vi fick iden till namnet ”Red Carpet” då vi ville känna en känsla av lyx i jobbet och att kunderna ska gå härifrån med känslan av att de är redo för röda mattan närsomhelst, berättar Ellinor och Susanne.

  • Julia Engelbrektsson