13 apr 2014 06:00

23 jan 2015 15:41

Skövdelag vann Volvotävling

VINNARE. Detta teknikerlag från Bilia i Skövde kom på första plats, i verkstadsklassen, i marknadsfinalen i Volvos utbildningstävling VISTA 2014.

Laget som består av Magnus Larsson Guldbrandsen, Emil Mellblom och Samuel Brevik, besegrade lag från hela Sverige. I den världsomspännande tävlingen VISTA (Volvo International Service Training Award) tävlar lag i olika klasser (verkstad, plåt och mix) i både teoretiska och praktiska tester. Vinsten innebär att Skövde försvarade 1:a platsen och att laget i juni månad får ta emot pris och träffa övriga deltagande länders vinnare från hela världen i en VISTA-konferens. Bilia i Skaraborg hade även med ytterligare ett lag från Skövde, samt ett lag från Falköping, i marknadsfinalen, dit 16 lag av totalt 159 kvalificerat sig.