24 maj 2014 04:00

23 jan 2015 15:44

En arbetsmiljö som lockar och inspirerar

I onsdags hade InExchange officiell invigning av sina nya lokaler som finns i den senaste expansionen av Gothia Science Park. Här har de skapat en kontors- och utvecklingsmiljö i absoluta världsklass.

Det känns mer som att jag är i en hotellobby i ett designhotell i någon världsmetropol än på ett kontor i Skövde.

Thordur Erlingsson, som är bolagets vd, och en av grundarna betonar vikten av att för sina medarbetare kunna kombinera unika utvecklingsmöjligheter med en fysisk arbetsmiljö som lockar och inspirerar. Det är helt avgörande när bolaget konkurrerar med företag från hela världen om att rekrytera arbetskraft, då gäller det att erbjuda något alldeles extra i form av utveckling och inspiration.

InExchange går från klarhet till klarhet och snurrar nu två gånger Skövde kommuns årliga, totala budget per månad, i sitt system. Bara under maj månad har företaget dessutom lockat över 10 000 nya kunder.

Dessa duktiga entreprenörer har skapat ett av Europas snabbast växande internetföretag. För att kunna fortsätta att växa kommer de att behöva anställa fler medarbetare och förhoppningsvis kommer många av dessa hamna i Skövde och få uppleva och verka i den härliga arbetsmiljö som nu skapats.