21 sep 2014 09:00

23 jan 2015 15:50

Input interiör arrangerade Design in town

Designeventet Design in town arrangerades för att skapa en koppling mellan leverantörer och kunderna i Skövde. Input interiör, som är oberoende återförsäljare, arrangerade mässan som uppskattades av samtliga parter.

19 leverantörer fanns på plats hos Input interiör i Skövde när det under fredagen var dags för Design in town, designeventet som inriktar sig på möbler i offentliga miljöer.

Bland leverantörerna fanns bland andra Martin Odenhäll och Björn Bergius från Scandinavian Busuness Seating.

– Vi tycker att det är en otrolig möjlighet att få komma ut på lokala event och visa våra produkter, säger Martin, varpå Björn tillägger:

– Som leverantör till återförsäljare träffar man vanligtvis inte de direkta kunderna, men här har vi möjligheter att knyta personliga kontakter.

Strikt eller avslappnat

– Generellt sett brukar inredning på offentliga platser vara väldigt strikt och hård, medan det privat ofta är mer ombonad och avslappnat. Vi ser nu att dessa två förhållningssätt närmar sig varandra mer och mer. Samtidigt är kraven högre på offentliga möbler, vilket gör det ännu mer intressant, säger David Barmé, platschef på Input interiör.

Anneli Magnusson och Eva-Lotta Unnerfelt var på plats från Skövde kommun, och var båda positiva till Inputs initiativ till ett designevent.

– Det är alltid roligare att se saker i verkligheten, jämfört med att bara bläddra i en katalog, säger Anneli.

– Ergonomi är en väldigt viktig del för oss, och det är alltid intressant att se vad leverantörerna har för nya lösningar, säger Eva-Lotta.

  • Erica Augustsson