25 okt 2014 10:00

23 jan 2015 15:52

Ny butik med nytänk

Mr & Me home and fashion är en nytänkande butik som öppnade på fredagen. Här finns mest kläder och inredning, men man kan även hitta allt från doftljus till mustaschvax. Butiken riktar sig till både killar och tjejer. Ägaren Malin Lindström berättar att tanken bakom sortimentet är att det ska vara annorlunda och skilja sig från mängden. Något som de flesta andra butiker inte har gemensamt med Mr & Me home and fashion är att allting i hela butiken är till salu, inklusive inredningen.

– Att äntligen kunna starta något eget känns overkligt och jättehäftigt! säger Malin Lindström.

Hon har planerat att ha kundkvällar, butiken kommer då att samarbeta med flera andra butiker.

– Kundkvällar vill vi ha för att vi tycker att det är mycket viktigt att ha en bra kontakt med våra kunder. Vissa av kvällarna är för tjejer och andra bara för killar.

  • Laura Elmersson