11 dec 2014 09:26

23 jan 2015 15:55

Rolf Tryckeri flyttar till nya lokaler

Skövdeföretaget Rolf Tryckeri flyttar till nya industriområdet Hasslum Västra i sommar.
– Vi får lokaler som är perfekt anpassade till vår verksamhet, säger delägaren Jens Furhoff.

Det lilla kvalitetstryckeriet som grundades på Mariestadsvägen i början på 1980-talet men som sedan fyra år tillbaka återfinns på Rådmansgatan, blir första företag att flytta in i det nya industriområdet söder om Hasslumsvägen.

NCC har fått uppdraget att uppföra den nya tryckeribyggnaden på 1 500 kvadratmeter kronor av Västerhuset, som även äger den fastighet som Rolf Tryckeri huserar i nu.

Klart i sommar

Därmed blir Västerhuset, fastighetsförvaltare med bostäder och industrilokaler i främst Jönköping och Skövde, först med att bygga i Hasslum Västra. Inflyttning sker i sommar.

– Vi tror området har goda möjligheter att få en bra mix av verksamheter nu när Rolf Tryckeri flyttar in, säger fastighetschef Pier Skörd på Västerhuset.

För Rolf Tryckeri med 13 anställda innebär flytten ökade möjligheter att anpassa lokalerna till framtida behov både vad gäller teknik och krav på luftfuktighet, temperatur och ventilation.

– Det betyder mycket att få vara med i processen från start. Även fast vi verkar i en bransch som präglas av kris så vågar vi se framåt och tror på våra möjligheter att fortsätta utveckla företaget och våra tjänster, säger Jens Furhoff, delägare i Rolf Tryckeri tillsammans med Stefan Johansson och Peter Olsson sedan 2003.

  • Thomas Hagström

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.