18 apr 2015 08:00

18 apr 2015 08:00

Utökar och anställer

NÄRINGSLIV: HSB fastighetsservice till Hjo, Tibro och Karlsborg

HSB fastighetsservice växer – från och med i maj finns företaget även i Tibro, Hjo och Karlsborg. Samtidigt blir det också nyanställningar.

HSB fastighetsservice i Nordvästra Götaland finns i dag på ett flertal orter, från Vänersborg och Trollhättan i väster och till Skövde i öster. Nu växer företaget ytterligare öster ut när man från och med i maj etablerar sig även i kommunerna Hjo, Karlsborg och Tibro.

Bra start på året

– Vi har haft en fantastisk start på det nya året, säger Per Isaksson, chef för HSB fastighetsservice i det östra distriktet, i ett pressmeddelande.

HSB har fler produkter att erbjuda än bara förvaltning av bostadsrätter, uppger man i pressmeddelandet, och har nu börjat att marknadsföra alla de tjänster som finns och som riktar sig till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, kommuner, privatpersoner och företagare.

Tillsyn och skötsel

HSB erbjuder bland annat tjänster som regelbunden tillsyn och skötsel av fastigheter, drift, ventilation, styr- och övervakningssystem, energistatistik, entreprenadlösningar och hantering av felanmälningar.

HSB har även erfarenhet av markskötsel och erbjuder flera olika tjänster som har med utemiljö och skötsel av grönytor att göra.

Skräddarsyr

– Vår skräddarsyr lösningen efter varje kunds behov. Vi fixar allt ifrån rut- och rot-tjänster hos privatpersoner, till mer kvalificerade tjänster som skötsel av grönytor, teknik och byggnation åt större fastighetsägare. Vi har all den kompetens och de maskiner som krävs, säger Isaksson.

HSB har certifierad personal inom el, snickeri, energi, lekplatsbesiktningar, grönytor och lokalvård. Den breda kompetensen gör att företaget kan skapa helhetslösningar till alla kunder.

HSB fastighetsservice och teknikgruppen, båda belägna i Skaraborg, består just nu av 60 anställda.

Nyanställer

Med anledning av att HSB nu expanderar planerar man också att anställa fler.

– Det blir minst tre personer under våren. Vi har många jobb att räkna på just nu och det ser väldigt ljust ut framöver.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.