01 sep 2016 10:13

01 sep 2016 10:13

Vd-skifte på Inexchange

SKÖVDE

Inexchange i Skövde byter vd. Företagets grundare Thordur Erlingsson lämnar posten för nya uppgifter och lämnar över vd-stolen till Mårten Köllerström som tillträdde officiellt på torsdagen den 1 september.

Den nye vd:n är dock inget nytt ansikte på Inexchange. Mårten Köllerström har varit med från starten 2008 och har verkat på flera positioner i företaget, bland annat som utvecklare, sälj- och marknadsansvarig och nu senast försäljningschef.

– Att få jobba med Inexchange och Thordur har varit en otrolig resa och det känns som ett privilegium att nu få bli den som leder hela teamet vidare, säger Mårten Köllerström i ett pressmeddelande.

Inexchange affärsidé är att förenkla e-fakturor genom innovativa tjänster. Företaget har i dagsläget 85 medarbetare.