03 okt 2016 15:15

03 okt 2016 15:15

Köper Green-Line

SKÖVDE: Grönsakshuset expanderar

Grönt ljus för ny grönsaksaffär. Grönsakshuset i Skövde fortsätter att expandera och köper nu frukt- och gröntgrossisten Green-line i Avesta.

Grönsakshuset utvidgar sin verksamhet runt om i landet och under måndagen meddelade företaget att man köper Green-line i Avesta. Företaget är en frukt- och grönsaksgrossist som har restauranger, livsmedelsbutiker och offentlig sektor som huvudsakliga kunder.

Grönsakshuset vill med köpet fortsätta sin tillväxt och expansion i Sverige. Avesta är geografiskt perfekt att utgå ifrån med flera intressanta städer i området där man kan etablera sig, skriver vd Håkan Larsson på Grönsakshuset i ett pressmeddelande.

Personalen i Avesta ska jobba kvar, och målet är att anställa fler där under 2017. I Skövde har Grönsakshuset 52 anställda och med det senaste företagsköpet är målet att nå en omsättning på 250 miljoner kronor 2017.