16 okt 2016 18:13

16 okt 2016 18:13

Ny mottagning för hästar öppnade

SKULTORP: Veterinärer och naprapat i samma lokal

Naprapaten Torbjörn H Kroon öppnade i helgen en hästmottagning på Grevagården utanför Skultorp.

Han arbetar främst med människor som kunder, men tar nu ett steg till i sitt arbete med att behandla hästar för störningar i rörelsemönstret. Efter att ha åkt till hästarna kompletterar han nu med att öppna mottagning en dag i veckan på Grevagården.

– Det blir en fördel att kunna ta emot hästarna. Jag har haft den här tanken länge, men känner att det är rätt läge att det här steget, säger Torbjörn H Kroon.

Lokalen delar han med Jordbruksverkets distriktsveterinärer som öppnar en mindre filial en dag i veckan. Filialen är tänkt för tandundersökningar, vaccineringar, besiktningar och dräktighetsundersökningar.