20 feb 2017 13:44

20 feb 2017 13:44

Johan Hedihn ny vd

NÄRINGSLIV: Börjar nya tjänsten i april

Johan Hedihn har tidigare varit vd på Billingehus och Sommarland. Nu har han utsetts till vd XR logistik AB.

Skövdebon Johan Hedihn ska enligt ett pressmeddelande börja sin tjänst som vd i april. Han kommer närmast från en tjänst som affärsutvecklingschef hos Staples med ansvar för större kunder i Norden. Hedihn har tidigare varit vd bland annat på Skara Sommarland och hotell Billingehus och även inom livsmedelskoncernen Lindahls. Enligt uppgifter i pressmeddelandet har vd-tjänsten inom XR logistik efter en översyn av organisationen kommit att inriktas på att ansvara för de gemensamma funktionerna och styrelsens arbete. XR-koncernen, med kontor i Skövde, Tibro och Lidköping, har verksamhet inom transport, anläggningstjänster och miljöhantering.