15 mar 2017 14:31

15 mar 2017 14:31

Ingi Jonasson vald till ny ordförande

NÄRINGSLIVSFORUM

Näringslivsforum har fått en ny ordförande. På onsdagen valdes Ingi Jonasson, vd på Asitis AB.

Efter fem år som ordförande i Näringslivsforum – näringslivets lokala intresseorganisation i Skövde – klev David Seiving av posten. På onsdagens årsmöte valdes Asitis AB:s vd Ingi Jonasson, valberedningens förslag, att ta över ordförandeklubban.

– Jag fick frågan för en tid sedan och har funderat lite, jag är ju förutom vd också engagerad i IFK Skövde handboll, man måste ju få tiden att räcka till.

Om att bli ordförande säger han:

– Det känns positivt. Vi har vind i seglen, Skövde växer och näringslivet växer i takt med den, både i styrka och bredd med nya branscher. Att Volvo är otroligt viktigt för Skövde vet alla, men tillväxten inom näringslivet sker inom små och mellanstora företag.