01 jun 2017 11:22

01 jun 2017 11:22

Ny butik invigd på Stallsiken

SKÖVDE: ”Allting hänger ju ihop, man kan inte städa med bara kem”

Butiken Zerva har öppnat på Stallsiken. Där säljs PLS produkter, men också många andra.
– Allting hänger ju ihop, man kan inte städa med bara kem, säger platschefen Jan Karlgren.

Zerva är ett fristående bolag som helägs av PLS. I och med butiken på Stallsiken öppnas möjligheten att nå ut med produkterna till fler.

– Vi har haft svårt tidigare att sälja till privatpersoner till exempel. Plus att vi gärna vill kunna informera om det egenproducerade sortimentet så att det används på rätt sätt. Vi hade inga bra utbildningslokaler, det har vi skaffat oss nu, säger Jan Karlgren.

Förutom de egna produkterna säljs mycket annat i butiken.

– Allting hänger ju ihop, man kan inte bara städa med kem. Man behöver redskap, när man städar så städar man även toaletten och då är det lämpligt att fylla på papper. Man behöver ha maskiner, vi säljer maskiner och har även en serviceorganisation, så vi blir kompletta på den sidan. Vi säljer mycket till restauranger vad gäller diskmedel och dylikt, då är det naturligt att ha cateringemballage. Tanken är att man ska få med sig det mesta härifrån, även köpa med sig en glass om man är lite småsugen på det, säger Jan Karlgren.

I lokalerna på Stallsiken hyr även Städkonsult in sig.