07 jun 2017 11:45

07 jun 2017 11:45

Ny vd för HSB nordvästra Götaland

NYHETER: Tillträder inom kort

Torbjörn Friberg har utsetts till vd för HSB nordvästra Götaland. Han tillträder posten den 12 juni.

– För mig är det viktigt med nöjda kunder. Jag kommer tillsammans med mina medarbetare att fokusera på att våra kunder känner förtroende och trygghet för oss som jobbar på HSB och är nöjda med våra tjänster. Professionalism, effektivitet och ett härligt bemötande är grundstenar för att lyckas med detta. Då kan man också se att företaget växer och mår bra, säger Torbjörn Friberg i ett pressmeddelande.

Han kommer senast från rollen som förvaltningschef på Lidköpings kommun, där det i arbetsuppgifterna bland annat ingått att vara chef för kommunens fastigheter, måltidsverksamhet och lokalvårdsverksamhet.

HSB nordvästra Götaland är en medlemsägd bostadsorganisation med 247 bostadsrättsföreningar, man har 140 anställda och verksamhetsområdet omfattar 25 kommuner. Huvudkontoret ligger i Skara.