24 aug 2017 13:33

24 aug 2017 13:33

Hon blir ny hotelldirektör på Scandic Billingen

NÄRINGSLIV

Scandic Billingen har fått en ny hotelldirektör.
Katarina Blomquist, som kommer tillbaka till hotellet där hon jobbade i receptionen som 20-åring, har tagit över.

Katarina Blomquist har förutom jobbet i receptionen på Scandic Billingen varit bland annat hotellchef på Scandic Europa i Göteborg och driftschef på Scandic i Örebro. Senast har hon varit kontorschef på Svea Ekonomi i Skövde.

– Jag är stolt och glad över att ha fått förtroendet att driva och utveckla Scandic Billingen. Jag ser fram emot att få samarbeta med våra kunder och kontakter och driva besöksnäringen i Skövde. Dessutom är det ett driftigt och glatt gäng som jobbar på hotellet som jag verkligen ser fram emot att jobba med, säger hon i ett pressmeddelande.