13 maj 2018 19:58

13 maj 2018 19:59

Öppet hus i nya lokaler

NÄRINGSLIV: Nyinvigning av lokaler och tioårsjubileum för Skövdekliniken

Skövdekliniken firade tio år och invigning av de nya lokalerna med öppet hus. Många var intresserade av att se de behandlingar som förevisades.

Skövdekliniken har flyttat in i nya och större lokaler vid Hertig Johans torg och det firades med öppet hus.

– Det här är vår största investering och vi firar även tioårsjubileum, säger Caroline Solaka som äger kliniken.

Gav demonstrationer

Besökarna kunde titta runt i lokalerna, få information om de olika behandlingar och även se hur de praktiskt genomfördes.

Hårborttagning med hjälp av laser och Lash Lift, där de egna ögonfransarna böjs uppåt, var två av behandlingarna som demonstrerades under dagen. Caroline Solaka gav en kund tatuerade ögonbryn.

– Det är väldigt populärt bland de som målar sina ögonbryn dagligen, berättar hon.

Ökat mycket

De tillhandahåller en rad behandlingar som ansiktsbehandlingar, tandblekning, reduceringar av ärr bland annat och de har nyligen börjat med hårtransplantationer.

Enligt Caroline Solaka är det väldigt populärt i dag att göra behandlingar av olika slag.

– Det har ökat mycket de senaste fyra åren. För tio år sedan var det nästan tabu att komma in, nu är det något helt annat, säger hon och tillägger:

– Det vi gör mest är ögonbrynstatuering, hårborttagning med laser, tandblekning och medicinska ansiktsbehandlingar, till exempel om man har problem med acneärr eller trött hud.

Ger konsultationer

De är fem som arbetar heltid på företaget och en gång i veckan är plastikkirurgen Carl Bremer från Art Clinic på plats för konsultationer.

– Hit kommer både män och kvinnor och snittålder är 45 år vilket är högre än många tror. Det handlar mycket om att återskapa snarare än förändra, som att återskapa en mage efter en graviditet eller att man vill se tio år yngre ut i ansiktet.

  • Anneli Malm