19 dec 2013 20:14

23 jan 2015 15:36

Elisa tog sin vinnarkör till Skövde

Det är mycket nu för Skövdesångerskan Elisa Lindström och bandet Elisa's. Grammisnominering, tv-framträdanden och laddning inför Melodifestivalen. På torsdagskvällen framträdde hon på hemmaplan med sin vinnarkör från Körslaget.

För tredje året i rad har dansbandet Elisa's, med medlemmar från Skövde och Mariestad, nominerats till en Grammis i kategorin ”Årets dansband”.

Konkurrenterna vid Grammisgalan 2014 den 19 februari blir Larz-Kristerz, Lasse Stefanz, The Playtones och Wizex.

4 x tv

Men Grammisnomineringen är långt ifrån det enda som händer med Elisa's och dess sångerska Elisa Lindström från Skövde just nu.

Kommande helg är Elisa och bandet med i inte mindre än fyra tv-program. Ikväll medverkar Elisa i Svenska hjältar, på lördag är hon och Törebodakören, som vann Körslaget i höstas, med i Körslaget julspecial och på söndag är hela Elisa's med i TV4:s Nyhetsmorgon. Den späckade tv-helgen avrundas för Elisa's med medverkan i Bingolottos uppesittarkväll.

Casanova i Malmö

Nästa stora äventyr för Elisa Lindström är hennes medverkan i Melodifestivalen 2014. I den första deltävlingen i Malmö den 1 februari ska hon tävla med låten ”Casanova” skriven av veterankompositörerna Ingela ”Pling” Forsman och Bobby Ljunggren tillsammans med Jimmy Jansson som själv medverkat som artist ett par gånger i Melodifestivalen.

Guldklaven och julskiva

Av Elisa's medlemmar bor tre i Skövde och övriga två i Mariestad.

I somras vann det populära dansbandet Guldklaven för Årets låt, ”Be mig! Se mig! Ge mig!”. Bandet är just nu aktuella med sin första julskiva, ”En gnistrande jul”.

För tredje året i rad har dansbandet Elisa's, med medlemmar från Skövde och Mariestad, nominerats till en Grammis i kategorin ”Årets dansband”.

Konkurrenterna vid Grammisgalan 2014 den 19 februari blir Larz-Kristerz, Lasse Stefanz, The Playtones och Wizex.

4 x tv

Men Grammisnomineringen är långt ifrån det enda som händer med Elisa's och dess sångerska Elisa Lindström från Skövde just nu.

Kommande helg är Elisa och bandet med i inte mindre än fyra tv-program. Ikväll medverkar Elisa i Svenska hjältar, på lördag är hon och Törebodakören, som vann Körslaget i höstas, med i Körslaget julspecial och på söndag är hela Elisa's med i TV4:s Nyhetsmorgon. Den späckade tv-helgen avrundas för Elisa's med medverkan i Bingolottos uppesittarkväll.

Casanova i Malmö

Nästa stora äventyr för Elisa Lindström är hennes medverkan i Melodifestivalen 2014. I den första deltävlingen i Malmö den 1 februari ska hon tävla med låten ”Casanova” skriven av veterankompositörerna Ingela ”Pling” Forsman och Bobby Ljunggren tillsammans med Jimmy Jansson som själv medverkat som artist ett par gånger i Melodifestivalen.

Guldklaven och julskiva

Av Elisa's medlemmar bor tre i Skövde och övriga två i Mariestad.

I somras vann det populära dansbandet Guldklaven för Årets låt, ”Be mig! Se mig! Ge mig!”. Bandet är just nu aktuella med sin första julskiva, ”En gnistrande jul”.

  • Lars Berthilsson