29 jan 2014 05:00

23 jan 2015 15:38

Elisa bloggar från "Mello" i Malmö

På lördag debuterar Elisa Lindström från Skövde i Melodifestivalen. Men redan ikväll börjar hon schlagerblogga på sla.se.

Hon har vunnit Dansbandskampen och Körslaget och starkt bidragit till att göra Elisas till ett av landets mest populära dansband.

Nu satsar 22-åriga Elisa Lindström vidare på den musikaliska karriärstegen. Denna gång som soloartist, som en av 32 artister som tävlar i Melodifestivalen 2014.

Premiär i kväll

Men innan solopremiären på lördag kväll ska hon också debutera som bloggare på sla.se. Starten sker vid 18-tiden i kväll och sedan ska alla schlagerintresserade varje dag kunna följa hennes väg mot delfinalen i Malmö.

”Pling”, Bobby och Jimmy

Elisa Lindström tävlar med låten ”Casanova” komponerad av veteranerna Ingela ”Pling” Forsman (”Se på mig”, ”Kärleken är”, ”Min kärlek” och ”Håll om mig”) och Bobby Ljunggren (”Se på mig”, ”Kärleken är”, ”Evighet”, ”Hero” och ”This Is My Life”) tillsammans med Jimmy Jansson som debuterar som låtskrivare men som deltagit som artist två gånger.

Hon har vunnit Dansbandskampen och Körslaget och starkt bidragit till att göra Elisas till ett av landets mest populära dansband.

Nu satsar 22-åriga Elisa Lindström vidare på den musikaliska karriärstegen. Denna gång som soloartist, som en av 32 artister som tävlar i Melodifestivalen 2014.

Premiär i kväll

Men innan solopremiären på lördag kväll ska hon också debutera som bloggare på sla.se. Starten sker vid 18-tiden i kväll och sedan ska alla schlagerintresserade varje dag kunna följa hennes väg mot delfinalen i Malmö.

”Pling”, Bobby och Jimmy

Elisa Lindström tävlar med låten ”Casanova” komponerad av veteranerna Ingela ”Pling” Forsman (”Se på mig”, ”Kärleken är”, ”Min kärlek” och ”Håll om mig”) och Bobby Ljunggren (”Se på mig”, ”Kärleken är”, ”Evighet”, ”Hero” och ”This Is My Life”) tillsammans med Jimmy Jansson som debuterar som låtskrivare men som deltagit som artist två gånger.

  • Lars Berthilsson