22 feb 2014 21:43

23 jan 2015 15:27

Lidköping nästa chans för Ammotrack

Ammotrack gjorde en halv succé i Melodifestivalens fjärde delfinal. Skövdebandet får nämligen en ny chans att ta sig till finalen.

Lördag nästa vecka avgörs Andra chansen i Lidköping. Det är så gott som hemmaplan för hårdrocksgrabbarna i Ammotrack. Återstår att se om det hjälper. Skövdebidraget Raise your hands är skrivet av bland andra Calle Kindbom och Thomas "Plec" Johansson.

Thomas G:son hade dock ingen större lycka i Örnsköldsvik med Josef Johansson och Hela natten, vilken hamnade på sjunde och näst sista plats. Och Gullspångsbördiga Linda Bengtzing har gjort sitt i årets melodifestival. Sången Ta mig tog bara Bengtzing till femteplatsen i Fjällräven arena.

Direkt till final gick Anton Ewald med Natural och Alcazar med Blame it on the disco. Artisten som gör Ammotrack sällskap till Lidköping blev Ellinore Holmer med bidraget En himmelsk sång.

Andra chansen i Lidköping blir för övrigt en riktig Skövdesfest då Thomas G:son kvalificerade sig dit redan i andra delfinalen med Love trigger som JEM framför.

Lördag nästa vecka avgörs Andra chansen i Lidköping. Det är så gott som hemmaplan för hårdrocksgrabbarna i Ammotrack. Återstår att se om det hjälper. Skövdebidraget Raise your hands är skrivet av bland andra Calle Kindbom och Thomas "Plec" Johansson.

Thomas G:son hade dock ingen större lycka i Örnsköldsvik med Josef Johansson och Hela natten, vilken hamnade på sjunde och näst sista plats. Och Gullspångsbördiga Linda Bengtzing har gjort sitt i årets melodifestival. Sången Ta mig tog bara Bengtzing till femteplatsen i Fjällräven arena.

Direkt till final gick Anton Ewald med Natural och Alcazar med Blame it on the disco. Artisten som gör Ammotrack sällskap till Lidköping blev Ellinore Holmer med bidraget En himmelsk sång.

Andra chansen i Lidköping blir för övrigt en riktig Skövdesfest då Thomas G:son kvalificerade sig dit redan i andra delfinalen med Love trigger som JEM framför.