23 feb 2014 20:21

23 jan 2015 15:39

Dynamisk duo roade på Stadsteatern

Som den dynamiska duon ”Batra & Robin” roade David Batra och Robin Paulsson publiken på Skövde stadsteater under söndagskvällen.

Standup-turnén ”Batra & Robin” stannade till i Skövde under söndagen. Huvudpersonerna David Batra och Robin Paulsson lockade fram mängder med skratt under den 90 minuter långa showen som de genomförde tillsammans och var för sig.

David Batra berättade hur skönt han tyckte att allt det här med julen är förbi, och Robin Paulsson förklarade vilka engelska dialekter som vore roligt att lära sig i skolan och vilka som absolut inte skulle fungera. Han konstaterade också att han och David Batra skämtar på olika sätt.

– David Batra är väldigt bra på igenkänningshumor, och jag tänkte prova lite sån. Har ni varit med om det, att man går in på en toalett...?

Efter en konstpaus skrattade publiken häftigt, men Robin Paulsson förklarade att så lätt skulle det inte vara och fortsatte skämtet.

Föreställningen på Skövde stadsteater var nästan slutsåld.

Standup-turnén ”Batra & Robin” stannade till i Skövde under söndagen. Huvudpersonerna David Batra och Robin Paulsson lockade fram mängder med skratt under den 90 minuter långa showen som de genomförde tillsammans och var för sig.

David Batra berättade hur skönt han tyckte att allt det här med julen är förbi, och Robin Paulsson förklarade vilka engelska dialekter som vore roligt att lära sig i skolan och vilka som absolut inte skulle fungera. Han konstaterade också att han och David Batra skämtar på olika sätt.

– David Batra är väldigt bra på igenkänningshumor, och jag tänkte prova lite sån. Har ni varit med om det, att man går in på en toalett...?

Efter en konstpaus skrattade publiken häftigt, men Robin Paulsson förklarade att så lätt skulle det inte vara och fortsatte skämtet.

Föreställningen på Skövde stadsteater var nästan slutsåld.

  • Carl Johan Hjerpe