16 mar 2014 16:24

23 jan 2015 15:40

Pretty Princess vidare i Musik direkt

Skövdebandet Pretty Princess gick vidare till semifinal i Musik direkt när den andra deltävlingen i Västra Götaland avgjordes i Trollhättan i helgen.

15 akter var på plats och sju av dem gick vidare. Varje akt fick tio minuter för att visa upp sig för juryn och publiken. Förutom spelningen fick alla deltagare vara med i workshops, fotografering och en diskussion om låttexters betydelse.

Musik direkt beskrivs som Sveriges bredaste livetävling för unga musiker mellan 13 och 19 år. Arrangör var Kultur Ungdom.

15 akter var på plats och sju av dem gick vidare. Varje akt fick tio minuter för att visa upp sig för juryn och publiken. Förutom spelningen fick alla deltagare vara med i workshops, fotografering och en diskussion om låttexters betydelse.

Musik direkt beskrivs som Sveriges bredaste livetävling för unga musiker mellan 13 och 19 år. Arrangör var Kultur Ungdom.