11 apr 2014 21:11

23 jan 2015 15:41

Ebba tävlar mot Gladiatorerna

Ebba är årets yngsta utmanare i Gladiatorerna.

Förra veckan Falköpingsbon Besnik Shala. Några veckor innan det Kardo Karaman som pluggar i Hjo.

Efter flera fysiskt krävande tester och bland 800 sökande tjejer, står det också klart att Tibrotjejen Ebba Bergström, elev på Fågelviksgymnasiet i Tibro, är en av de utmanare som får inta den berömda arenan för att kämpa mot de tuffa gladiatorerna. Gladiatorerna tar sig verkligen an många skaraborgare den här säsongen.

Avsnittet sänds lördag denna helgen och som vanligt sker det på TV4.

Förra veckan Falköpingsbon Besnik Shala. Några veckor innan det Kardo Karaman som pluggar i Hjo.

Efter flera fysiskt krävande tester och bland 800 sökande tjejer, står det också klart att Tibrotjejen Ebba Bergström, elev på Fågelviksgymnasiet i Tibro, är en av de utmanare som får inta den berömda arenan för att kämpa mot de tuffa gladiatorerna. Gladiatorerna tar sig verkligen an många skaraborgare den här säsongen.

Avsnittet sänds lördag denna helgen och som vanligt sker det på TV4.