25 apr 2014 21:41

23 jan 2015 15:43

Magnus Uggla invaderade scen

Inför fulla bänkrader intog Magnus Uggla scenen på Arena Skövde under fredagskvällen. Krogshowen, som går under namnet Magnus den store, lockade snabbt fram både applåder och skratt från Skövdepubliken.

Krogshowen - Magnus den store - har fått stående ovationer på såväl Rondo i Göteborg som på Hamburger börs i Stockholm. Över 100 000 människor har hittills sett framträdandet. Under helgen fick Skövdeborna chansen att se showen, hela två gånger. Artisten bjöd nämligen på två shower under två dagar. Två stycken som var på plats under fredagskvällen var Malin Karlsson och Katja Perkiö.

– Det är roligt att se Uggla för man växte upp med hans musik. Sen är han lite cool med sitt hår, säger Malin.

– Sen är det roligt att det är svensk musik så man kan sjunga med. Det är lite förfestmusik över det, fortsätter Katja.

Kung Uggla

I ett videoklipp bads publiken göra entré för Kung Uggla, och snart stod han där. Iklädd Elvis-kostym och mantel. Den följande minuterna genomförde artisten minst fem klädbyten, under en och samma låt.

– Vi har problem för vi har bränt hela klädbudgeten, konstaterade artisten.

Uggla tog sig sedan an publiken med en blandning av låtar, ståuppkomik och videoklipp.

– Det är vår, det är fredag, det är Skövde. Kan det bli så mycket bättre? frågade Uggla och möttes av jubel.

Nästa stopp för Uggla blir Örnsköldsvik innan den tre månader långa turnén avslutas i Luleå den 17 maj.

Krogshowen - Magnus den store - har fått stående ovationer på såväl Rondo i Göteborg som på Hamburger börs i Stockholm. Över 100 000 människor har hittills sett framträdandet. Under helgen fick Skövdeborna chansen att se showen, hela två gånger. Artisten bjöd nämligen på två shower under två dagar. Två stycken som var på plats under fredagskvällen var Malin Karlsson och Katja Perkiö.

– Det är roligt att se Uggla för man växte upp med hans musik. Sen är han lite cool med sitt hår, säger Malin.

– Sen är det roligt att det är svensk musik så man kan sjunga med. Det är lite förfestmusik över det, fortsätter Katja.

Kung Uggla

I ett videoklipp bads publiken göra entré för Kung Uggla, och snart stod han där. Iklädd Elvis-kostym och mantel. Den följande minuterna genomförde artisten minst fem klädbyten, under en och samma låt.

– Vi har problem för vi har bränt hela klädbudgeten, konstaterade artisten.

Uggla tog sig sedan an publiken med en blandning av låtar, ståuppkomik och videoklipp.

– Det är vår, det är fredag, det är Skövde. Kan det bli så mycket bättre? frågade Uggla och möttes av jubel.

Nästa stopp för Uggla blir Örnsköldsvik innan den tre månader långa turnén avslutas i Luleå den 17 maj.