02 jun 2014 20:39

23 jan 2015 15:45

Hallå där...

... Mikael de Bruin, sångare i Ammotrack, på torsdag spelar ni för tredje gången på festivalen Sweden Rock i Sölvesborg?

- Ja, precis, det känns helt underbart! Det känns som bandets största spelning hittills, trots Melodifestivalen. Sweden Rock betyder sjukt mycket och det känns guld värt att vi får vara headline och avsluta på en av scenerna.

På vilket sätt kommer den här spelningen att skilja sig från de andra två på Sweden Rock?

– Vi har blivit väldigt sammansvetsade i bandet och spelat väldigt mycket i år. Det hade vi visserligen tidigare också men det har varit ett väldigt händelserikt år och nu kommer på nåt sätt pricken över i:et. Vi har heller inte haft två gitarrister på Sweden Rock tidigare.

Och Sveriges radio ska kanske spela in er?

– Ja, det är tanken i alla fall. De mejlade och frågade om de fick spela in och sända så småningom. Så de kommer att vara på plats, vilket är jättekul!

Ni håller också på med ett nytt studioalbum?

– Det är vad vi har framför oss nu. Vi har tänkt spela in i november om allt går som det ska, och då kan det bli release någon gång i början av nästa år. Det känns väldigt kul nu, att få vara med om så här mycket fantastiska saker! Det är bara att njuta!

- Ja, precis, det känns helt underbart! Det känns som bandets största spelning hittills, trots Melodifestivalen. Sweden Rock betyder sjukt mycket och det känns guld värt att vi får vara headline och avsluta på en av scenerna.

På vilket sätt kommer den här spelningen att skilja sig från de andra två på Sweden Rock?

– Vi har blivit väldigt sammansvetsade i bandet och spelat väldigt mycket i år. Det hade vi visserligen tidigare också men det har varit ett väldigt händelserikt år och nu kommer på nåt sätt pricken över i:et. Vi har heller inte haft två gitarrister på Sweden Rock tidigare.

Och Sveriges radio ska kanske spela in er?

– Ja, det är tanken i alla fall. De mejlade och frågade om de fick spela in och sända så småningom. Så de kommer att vara på plats, vilket är jättekul!

Ni håller också på med ett nytt studioalbum?

– Det är vad vi har framför oss nu. Vi har tänkt spela in i november om allt går som det ska, och då kan det bli release någon gång i början av nästa år. Det känns väldigt kul nu, att få vara med om så här mycket fantastiska saker! Det är bara att njuta!

  • Carl Johan Hjerpe